Egy kis ízelítő a projektjeinkből

Mindig megtisztelő, amikor egy ügyfél úgy szavaz bizalmat a közös munkához, hogy még nem látta, mit hozunk ki az elképzeléseiből. Nem tudja, hogy mi fog ebből kikerekedni, de bízik bennünk és reméli, hogy ez csak jól sülhet el. Ezért nagyon hálásak vagyunk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a maximumot hozzuk ki a projektjeinkből.
Általában három válasz jön egy designra: igen, nem és a WOW. Mi a WOW-ra törekszünk!

Jaga’s Woodwork

Több mint egy webshop.

Nagy lelkesedéssel fogadtuk, amikor a Jagas’s Woodwork tulajdonosa megkeresett minket, hogy szeretne egy webáruházat a kézzel készített fa dekorációinak. Gergő ugyanis szerette volna, ha ezek a termékek nemcsak a szűk környezete számára, hanem országszerte is megvásárolhatók lennének. Alapjaiban egy letisztult, termékközpontú webshopot szeretett volna, ahol a termékekről semmi nem vonja el a figyelmet. A színek kiválasztásánál is alapvetően erre törekedtünk.

A végeredményt itt láthatjátok: www.jagaswoodwork.hu

Perfekt angepasst

Egy szívemnek nagyon kedves projekt.

Egy Bécs környékén élő varrással és ruhaátalakításokkal foglalkozó hölgy, vállalkozásának indulásakor kereste meg az ID Marketinget. Eva a weboldal kivitelezésén túl, megbízott minket a logó és névjegykártyatervezéssel is, amellyel azt gondolom, hogy sikerült jól megalapozni a Perfekt angepasst arculatát. (A grafikai munkáért köszönet Komsa Hajnalnak!) Az arculat célja a varrói szakma újraértelmezett, bohókás, játékos és modern bemutatása volt. Arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy ennek a szakmának még ma is van létjogosultsága és az eköré épülő szolgáltatásokra elengedhetetlenül szükség van napjainkban is.

A weboldal itt látható: www.perfekt-angepasst.at

SA-GO Autósiskola

Redesign egy sikeres autósiskolának Győrben

Hogyan optimalizáljuk a weboldalunkat, hogy még előbbre kerüljünk a találati listákon? Hogyan tudjunk mi magunk kezelni a tartalmat és naprakészen tartani a honlapot? Többek között ezek a kérdések érkeztek hozzánk, amikor a SA-GO Autósiskolával elkezdtük a közös munkát. Egy meglévő, statikus weboldalnak varázsoltunk egy új külsőt, ami jól tükrözi a cég fiatalos, dinamikus lendületét. Az új weboldal mögé WordPress tartalomkezelő került, amely lehetőséget ad a honlap tulajdonosának a tartalom frissítésére, egyszerű karbantartására. A keresőoptimalizálás folyamatos részét képezte a design facelift munkának, hogy a lehető legjobb pozíciót érjük el az új weboldallal.

A honlapot itt található: www.sagoautosiskola.hu