Social Media Marketing

Növekedés a social media segítségével

Ahogy a vevők felé irányuló kommunikáció az elmúlt időszakban egyirányúból kétirányúvá változott, úgy kell lépést tartanunk az egyre bővülő közösségi csatornakínálattal. A közösségi kommunikáció lehetőséget ad a valódi interaktív párbeszéd megteremtésére és egy személyesebb eladó-vevő kapcsolat kialakítására.


Így dolgozunk mi!

Brand megismerése

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban építsük fel a Social Media Marketing stratégiát egy adott vállalatnál, az első lépés, hogy megismerjük a brand-et. A legapróbb részletekig igyekszünk megismerni azt a márkát/vállalatot, amelyet képviselünk. Célok, küldetés, egyedi jellemzők, marketingkommunikáció és még sok más tényező megismeréséből készül el az egyedi és adott vállalatra szabott SMM stratégia.

Megfelelő SM platformok kiválasztása

Ha valóban sikeres akarsz lenni, akkor bizony alaposan meg kell vizsgálni, hogy mely Social Media platformok a legmegfelelőbbek számodra. Például a tevékenységi köröd, vagy a célcsoportod tulajdonságai mind olyan tényezők, amelyek ezt befolyásolhatják. Mi kiválasztjuk a számodra a legoptimálisabb közösségi médiafelületeket, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az ügyfélkommunikációd.

SMM terv készítése

Az optimális eredmény eléréséhez mindenképp szükséges SMM tervet készíteni. Mi elvégezzük helyetted ezt az összetett munkát, amely garantáltan pozitív hatással lesz az elkövetkező időszak bevételnövekedésére is. Céljaid alapján összeállítjuk az elkövetkezendő félévre, hogy mit mikor és hol érdemes postolni. Hidd el, nagy teher alól mentesülsz, ha ezt nem kell napról napra kitalálnod, és minden összehangoltan, automatizáltan működik.

Posztok, vlogok, kampányok készítése

A megálmodott Social Media Marketing stratégia megvalósítása során is számíthatsz ránk. Pontosan tudjuk, hogy mennyi időbefektetéssel jár, ha a közösségi médiafelületeket önállóan kezeljük. A rendszeres és folyamatos tartalomkészítés a kreativitáson túl sok munkát igényel. Bízd ránk magad, mi átvállaljuk ezt helyetted! A munkánk ára többszörösen megtérül!

Social Media Marketing terv készítése

Egy féléves kampánytervvel, időzített postokkal, összehangolt social csatornákkal szinte garantált a pozitív eredmény. Tervezd meg velünk a következő feléves közösségi média megjelentésed, így igazán hatékony leszel!

SMM kampányok lebonyolítása

Brandépítés, új termék bevezetése, akvizíció, követőszámnövelés? Használd ki a közösségi média adta lehetőségeket és építs kampányt legújabb célod megvalósítására! Nem tudod, hogy is kezd el? Mi segítünk!

Szövegírás közösségi oldalakra, több nyelven

A SMM akkor a leghatékonyabb, ha a „megfelelő nyelven szól” az adott célcsoporthoz. Célcsoportkutatás, kreativitás, tapasztalat, frappáns és figyelemkeltő szövegek, mind elengedhetetlen feltételei a sikernek. Válaszd szövegírási szolgáltatásunkat, amelyet magyar, német és angol nyelven is vállalunk.

Fotók, videók készítése

Legyenek egyedi képek a közösségi csatornáidon! Ne bajlódj többet a Stock fotókkal, szóljon minden postból a saját Branded, értékrended, küldetésed. Image videód legyen a háttérképed, rakd össze saját portfóliódat, amely célközönséged szívéig ér. Fotózunk és videót készítünk rólad, a cégedről, a márkádról, a vállalati mindennapokról. Ez egy olyan befektetés, amely segít, hogy kiemelkedj a versenytársak közül.