Weboldal készítés

Offlineból online

Saját elképzeléseidet mi kódokba öntjük, vagy szívesen tervezünk számodra egy teljesen egyedi designt is, amely garantált, hogy nem jön szembe veled a weben. Amennyiben pénztárcabarát megoldást keresel, erre is kínálunk megoldást. A WordPress megannyi sablonjából választjuk ki a számodra legmegfelelőbbet, amelyet a céged arculatára formálunk.


Így dolgozunk mi!

Modern, egyedi

Letisztult, modern, stílusát tekintve egyedi és megkülönböztethető, mi ilyen weboldalakat készítünk. Az ügyfelek igényeit pedig #1 prioritásként kezeljük már a tervezésnél.

Felhasználóbarát

A designra nagy gondot fordítunk, de azért erősen tartjuk a kreatív gondolatok gyeplőjét, nehogy a használhatóság rovására menjen. 🙂 A cél, hogy az oldalra látogatók a lehető leghamarabb megtalálják a számukra fontos információkat.

Felhasználói élmény

Kiemelt gondot fordítunk arra, hogy a felhasználókban pozitív benyomást keltsen a weboldal. Minden esetben élményt nyújtson, amely arra ösztönzi, hogy később is visszalátogasson.

Keresőbarát

A keresőoptimalizálás már a weboldal első kódsorában elkezdődik. Az enélkül létrehozott oldalaknál később nehéz behozni ezt a lemaradást. Pontosan ezért, kiemelten figyelünk arra, hogy keresőbarát weboldalakat készítsünk.

Responsive

Statisztikák szerint a weboldalak közel 50%-át mobilkészüléken nyitják meg. Ezért elengedhetetlen, hogy az egyes oldalak különböző nagyságú képernyőkre egyaránt optimalizáltak legyenek. Nem mellesleg ezzel megint kipipálunk egy fontos SEO követelményt.

WordPress

Az általunk készített weboldalak tartalma WordPressben kezelhető. Világszinten a WordPress alapú regisztrált oldalak száma lassan megközelíti a 100 milliót. Mi is szeretjük. 🙂

Magas minőség

Igyekszünk a vevői elvárásoknak megfelelni és magas minőségben végezni a munkánkat. Az ID Marketing által készített és kezelt weboldalak programozása a legújabb technológiákkal történik. A mennyiség helyett a minőségre törekszünk.

Több nyelven

Specialitásaink között szerepel a többnyelvű weboldal készítés. Ez bizony egy nagy projekt, de nem vagy egyedül, mert mi segítünk az arculattól, a fordításon át a kivitelezésig.

Q&A

 Szeretnék egy weboldalt, milyen teendőim vannak?

Első és legfontosabb: vedd fel velünk a kapcsolatot! 🙂
Ezt követően tisztáznunk kell néhány részletet álmaid honlapjáról, vagyis, hogy milyen elképzeléseid vannak az oldalfelépítésről, a designról, a színekről, funkciókról stb.
Az igényeid alapján körvonalazódik számunkra a projektre kalkulált időkeret és az ehhez szükséges munka, ez alapján készítünk egy árajánlatot.
Amennyiben árajánlatunk elnyeri a tetszésedet, a megállapodás következik, vagyis aláírunk egy megbízási szerződést a megbeszéltek alapján.
A webdesign megalkotásához mindenképp szükségünk van arra, hogy a tartalom legalább 70-80 % -ban készen álljon, hiszen ekkor látjuk, hogy milyen design elemekre lesz szükség.
És indulhat a munka. 🙂

 Ki veszi meg a domain-t és hosting/tárhely szolgáltatást?

A Domain név (www.xy.hu) és a tárhely szolgáltatás megvásárlására két lehetőség van. Az egyik, hogy saját magad keresed meg a számodra legmegfelelőbb csomagot, vagy pedig ránk bízod és megvásároljuk Neked. (Mi szívesen dolgozunk az easyname tárhelyszolgáltatóval.)

 Ki írja a tartalmat?

A tartalomírás nagy felelősség, hiszen egy cég sikeressége nagyban múlik a kommunikáción is.
Nem mindenki érez magában elég kreativitást ahhoz, hogy egy marketing szófordulatokkal teli szöveget írjon. Ezen könnyen segíthetünk. Szolgáltatásaink között a kreatív szövegírás is szerepel, így nem kell napokat ülnöd és várni az ihletet, egyszerűen bízd ránk! 🙂

 Mennyi idő alatt készül el?

Nehéz megsaccolni úgy, hogy nem tudom a pontos elvárásaidat. Az átlagos elkészítési idő nagyjából 3-4 hetet vesz igénybe, amennyiben egyedi programozást szeretnél, akkor ez akár 1,5 hónap is lehet.

 Mennyibe kerül egy weboldal?

Ez a leggyakrabban feltett kérdés. 😊 Az előzetes igényfelmérő alapján kalkuláljuk ki az árat, minden vállalkozás más, egyedi igényekkel. Ezért a legtöbb esetben egyedi árajánlatot adunk.
Áraink menüpont alatt található csomagajánlataink segítséget nyújthatnak az árak körülbelüli behatárolásához.
Célunk az igényes, keresőbarát, responsive és modern weboldalak létrehozása. Tehát, ha máról holnapra kell egy összeollózott weboldal, néhány tízezerért, akkor sajnos nem mi vagyunk ebben a megfelelő partnereid.

 Mikor és hogyan kell fizetnem?

A fizetés minden esetben két részletben, átutalással történik. Az első részlet, vagyis az árajánlatban elfogadott ár 50%-a, a szerződés megkötését követően esedékes, a fennmaradó 50% pedig a weboldal élesítése után kerül kiegyenlítésre.

 Miért vannak az árak euróban?

Az ID Marketing egy Ausztriában bejegyzett vállalat, így árainkat euróban adtuk meg. A számláinkon is euróban szerepelnek az összegek, amelyek nem tartalmaznak ÁFA-t, tekintettel arra, hogy cégünk kisadózó.

Webdesign

Bízd ránk weboldaladat már a kezdetektől! Az igényekhez alkalmazkodva elkészítjük a webgrafikát és készre programozzuk, lefejlesztjük Neked.

Webdesign, webgrafika kérszítés

Webprogramozás

Amennyiben egy kidolgozott arculattal és screen designnal rendelkezel, akkor már csak egy lépés választ el a kész weboldaltól. Mi vállaljuk a folyamat legnehezebb részét, leprogramozzuk, amit elképzeltél.

Weboldal programozás

Webáruház készítés

Egy webáruház üzemeltetése nem megvalósíthatatlan álom többé! Vidd sikerre kedvenc termékeidet egy általunk készített webshoppal. Legfőbb célkitűzésünk, hogy egy könnyen kezelhető, átlátható webáruház rendszert készítsünk, amely ugyanolyan örömet okoz a vásárlóknak, mint az oldal kezelőjének.

Webáruház, webshop készítés

Redesign

Meglévő weboldalad felett eljárt az idő? Nem optimális a mobil készülékekre? Már nem vagy elégedett a régi designnal? A keresőoptimalizálást az oldalad csak hírből ismeri? Akkor eljött az idő, hogy ráncba szedjük vagy felépítsük újra online megjelenésed.

Redesign, weboldal felújítás

Landing page

Az Adwords kampányok, display hirdetések, affiliate marketing elengedhetetlen feltétele a minőségi landing page. Egy tökéletesen felépített kampány is elcsúszhat, ha egy nem megfelelően elkészített oldalra érkeznek a látogatók. Egy jól felépített, kreatív landig page pedig tovább fokozza a kampány eredményességét és még több konverziót generál.

Landing page, landoló oldal készítés

Arculattervezés

A vállalati marketingkommunikáció meghatározó alapja az arculattervezés. Egy kreatív grafikai tervezés során olyan arculati elemeket készítünk, amelyek segítenek a vállalati identitás kialakításában és az egyedivé válásban. (Például logó, betűkészlet, színpaletta, irodai anyagok, reklámanyagok stb.)

Arculat készítés, céges arculat